APROTIE ORGANIC HDRATANTNO MLIJEKO
Aprotie organic hidratantno mlijeko u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

341,12kn


(do 6 rata)


100% prirodni biljni sastojci. Hidratizira i pruža anti – ageing djelovanje
Formuliran sa „ divljim biljem“ koje raste izvorno u Bretagne u Francuskoj u vrlo teškim uvjetima. Hidratantno mlijeko vlaži i ima učinak protiv starenja, uključujući i poboljšanje metabolizma kolagena, dobrobiti vitamina C, a također poboljšava regeneraciju kože.

Upotreba

Dva puta pritisnite na pumpicu i količinu nanesite na očišćeno lice i vratAprotie Organics proizvodi koriste organsku vodu naranče ( hidrolat) umjesto obične vode jer je bogata nutrijentima poput vitamina i minerala koji su prikladni za kožu. Poboljšava stupanj hidratizacije kože poboljšavajući prodor aktivnih tvari duboko u kožu.
Snažna reduktivna sredstva mogu eliminirati slobodne radikale i učiniti kožu elastičnijom.
Aprotie Organics specijalno je razvijena po principima očuvanja zemlje i okoliša kako bi učinila naše živote sretnijima i zdravijima.
Aprotie Organics proizvodi napravljeni su od 100% prirodnih biljnih sastojaka koju su nježni za našu kožu i okoliš. Svi proizvodi imaju ECOCERT certifikate. ECOCERT je certifikacijska organizacija za organske proizvode osnovana u Francuskoj 1991. Smještena u Europi, obavlja inspekcije u više od 80 zemalja, što je čini jednom od najvećih certifikacijskih organizacija na svijetu.


Pogledajte još: Hidratantna maska | Revitalizirajuća maska | Mekani pamučni ulošsci | Aprotie organic ulje za čišćenje | Aprotie organic pjena za čišćenje | Aprotie organic serum i tonik | Aprotie organic krema za ruke

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr