APROTIE ORGANIC KREMA ZA RUKE
Aprotie organic krema za ruke u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

71,50kn


(do 6 rata)


Hidratizira, štiti, njeguje.
Aprotie Organics Krema za ruke napravljena je od 100% biljnih i prirodnih sastojaka probranih iz svih dijelova svijeta. Blagi miris, jednostavna upotreba i energizacija koja pruža, štiti kožu vaših ruku.
Aprotie Organics Krema za ruke pomaže u razglađivanju bora na koži i štiti ruke od nastajanja grube i ispucale kože. Prevenira suhoću i štetne utjecaje iz okoline, štiti kožu od ultraljubičastog zračenja.

Upotreba

Nanesite količinu veličine bisera n ruke i lagano umasirajte dok se krema ne upijeAprotie Organics proizvodi koriste organsku vodu naranče ( hidrolat) umjesto obične vode jer je bogata nutrijentima poput vitamina i minerala koji su prikladni za kožu. Poboljšava stupanj hidratizacije kože poboljšavajući prodor aktivnih tvari duboko u kožu.
Snažna reduktivna sredstva mogu eliminirati slobodne radikale i učiniti kožu elastičnijom.
Aprotie Organics specijalno je razvijena po principima očuvanja zemlje i okoliša kako bi učinila naše živote sretnijima i zdravijima.
Aprotie Organics proizvodi napravljeni su od 100% prirodnih biljnih sastojaka koju su nježni z anašu kožu i okoliš. Svi proizvodi imaju ECOCERT certifikate. ECOCERT je certifikacijska organizacija za organske proizvode osnovana u Francuskoj 1991. Smještena u Europi, obavlja inspekcije u više od 80 zemalja, što je čini jednom od najvećih certifikacijskih organizacija na svijetu.


Pogledajte još: Hidratantna maska | Revitalizirajuća maska | Mekani pamučni ulošsci | Aprotie organic ulje za čišćenje | Aprotie organic pjena za čišćenje | Aprotie organic serum i tonik Aprotie organic hidratantno mlijeko |

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr