APROTIE ORGANIC PJENA ZA ČIŠĆENJE
Aprotie organic pjena za čišćenje u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

157,00kn


(do 6 rata)


Nježno čisti, ostavlja kožu hidratiziranom. Blago kisela pjena.
Blago kisela pjena nježno uklanja nečistoće i sebum. Jedan pritisak pumpice stvara kremastu pjenu. Antibakterijska učinkovitost organskog ekstrakta timijana održava čistoću kože. Ostavlja kožu hidratiziranom, mekanom i udobnom.

Upotreba

Lagano pritisnite pumpicu i oslobodite pjenu. Uzmite 3 doze pjene i masirajte po licu i vratu i isperite toplom vodom.Aprotie Organics proizvodi koriste organsku vodu naranče ( hidrolat) umjesto obične vode jer je bogata nutrijentima poput vitamina i minerala koji su prikladni za kožu. Poboljšava stupanj hidratizacije kože poboljšavajući prodor aktivnih tvari duboko u kožu.
Snažna reduktivna sredstva mogu eliminirati slobodne radikale i učiniti kožu elastičnijom.
Aprotie Organics specijalno je razvijena po principima očuvanja zemlje i okoliša kako bi učinila naše živote sretnijima i zdravijima.
Aprotie Organics proizvodi napravljeni su od 100% prirodnih biljnih sastojaka koju su nježni za našu kožu i okoliš. Svi proizvodi imaju ECOCERT certifikate. ECOCERT je certifikacijska organizacija za organske proizvode osnovana u Francuskoj 1991. Smještena u Europi, obavlja inspekcije u više od 80 zemalja, što je čini jednom od najvećih certifikacijskih organizacija na svijetu.


Pogledajte još: Hidratantna maska | Revitalizirajuća maska | Mekani pamučni ulošsci | Aprotie organic ulje za čišćenje | Aprotie organic serum i tonik | Aprotie organic hidratantno mlijeko | Aprotie organic krema za ruke

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr