APROTIE ORGANIC ULJE ZA ČIŠĆENJE
157,00kn


(do 6 rata)


Formuliran bogatim organskim uljem. Visoko učinkovit odstranjivač šminke na biljnoj bazi. Ostavlja kožu hidratiziranom.
Koža dobro upija ulje koje dubinski čisti i održava ravnotežu kože. Učinkovito uklanja ostatke šminke nakon čega je koža osvježena i hidratizirana. Prikladno je i za osjetljivu kožu. Ulje za čišćenje prvi put je napravljeno i pušteno u korištenje 1960 god. Od strane Shu Umura-e, poznatog vizažista. On je vjerovao da je zdravlje kože njegovih klijenata najvažniji aspekt kozmetike i njege kože. Zdrava koža počinje od temeljitog i delikatnog čišćenja. Otkrijte tajnu zdrave i predivne kože!

Upotreba

Uzmite 3 doze ulja i masirajte po suhom licu i vratu i isperite vodom.Aprotie Organics proizvodi koriste organsku vodu naranče ( hidrolat) umjesto obične vode jer je bogata nutrijentima poput vitamina i minerala koji su prikladni za kožu. Poboljšava stupanj hidratizacije kože poboljšavajući prodor aktivnih tvari duboko u kožu.
Snažna reduktivna sredstva mogu eliminirati slobodne radikale i učiniti kožu elastičnijom.
Aprotie Organics specijalno je razvijena po principima očuvanja zemlje i okoliša kako bi učinila naše živote sretnijima i zdravijima.
Aprotie Organics proizvodi napravljeni su od 100% prirodnih biljnih sastojaka koju su nježni za našu kožu i okoliš. Svi proizvodi imaju ECOCERT certifikate. ECOCERT je certifikacijska organizacija za organske proizvode osnovana u Francuskoj 1991. Smještena u Europi, obavlja inspekcije u više od 80 zemalja, što je čini jednom od najvećih certifikacijskih organizacija na svijetu.


Pogledajte još: Hidratantna maska | Revitalizirajuća maska | Mekani pamučni ulošsci | Aprotie organic pjena za čišćenje | Aprotie organic serum i tonik | Aprotie organic hidratantno mlijeko | Aprotie organic krema za ruke

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr