HIDRATANTNA MASKA
Hidratantna maska za lice u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

270,00kn


(do 6 rata)


TS hidratantna maska se uglavnom sastoji od ekstrakta puževog gela koji je duboko hidratizirajuća tvar. Ostala hidratizirajuća sredstva poput soka lista aloe, ekstrakta morske zvijezde, ekstrakta nara i hijaluronske kiseline čine kožu glatkom i podatnom. Maska pruža dubinsku hidrataciju, dok u isto vrijeme, stvara hidratantni sloj kako bi zaštitila vašu kožu od isušivanja.
Mješavina bilja i hidratantnih komponenti učinkovito obnavlja kožu i uklanja bore kako bi koža izgledala mlađe i blistavije. Ekstrakt lotosa daje koži zaštitu protiv starenja i posebno je koristan za zrelu kožu.
Koža ostaje hidratizirana, sjajna i blistava.


UPOTREBA

Nanesite masku nakon čišćenja i toniziranja kože.

Maska se sastoji od tri sloja. Gornji sloj - plavo netkano platno; Srednji sloj - svilena maska; Donji sloj – zaštitni papir

  1. Uklonite zaštitni papir
  2. Stavite svilenu masku prema unutra ciljajući otvore za oči i usta
  3. Nanesite masku na lice i uklonite plavi papir, gornji sloj
  4. Prilagodite masku da pravilno prianja na lice
  5. Uklonite masku nakon 15-20 min i nježno masirajte lice da apsorbira ostatak maske

Preporučuje se korištenje maske 2-3 puta tjedno.


3 razloga zašto odmah isprobati masku

Svatko bi trebao uvesti korištenje maski u svoju rutinu njege kože. Za nekoliko opuštajućih minuta dnevno, vaša koža će proći kroz primjetnu transformaciju koju možete vidjeti i osjetiti.

1. Blistavija koža

Maske poboljšavaju opće stanje kože, čineći ju nježnijom i glađom. Pružaju vam osvježen i mlađi izgled.

2. Pomaže ostaloj kozmetici da bolje djeluje na vašoj koži

Primjena maske osigurava ostalim proizvodima za njegu kože veći stupanj učinkovitosti. Ako želite da se serum i krema apsorbiraju brže i dublje, onda je maska potrebna. Redovitom primjenom maske osigurati ćete da vam ostala kozmetika pruži još bolje rezultate.

3. Relaksacija

Maske za lice neće samo ponuditi rezultate koji poboljšavaju izgled vaše kože, one također mogu biti vrlo terapeutske. Korištenje maski treba tretirati kao luksuz. Odvojite malo vremena za sebe kada odlučite nanijeti masku i neka njen učinak počne. To ne samo da će opustiti um i duh, nego će vam i dati kožu i lice fantastičnog izgleda.


Pogledajte još: Revitalizirajuća maska | Mekani pamučni ulošci | Aprotie organic ulje za čišćenje | Aprotie organic pjena za čišćenje | Aprotie organic serum i tonik | Aprotie organic hidratantno mlijeko | Aprotie organic krema za ruke

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr