KARDI
Kardi u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

289,80kn


(do 6 rata)


Dodatak prehrani koji je čisti i prirodni izvor omega-3 koji ne ostavlja zadah. Kril račići koji se koriste za proizvodnju TIENS Kardi-a lovi se u Antarktiku, u najčišćim vodama na svijetu. Antarktički krill je najčišći izvor morske omega-3 na svijetu.


Glavni sastojci

Kril ulje

Jedinstvenost krill ulja je u tome što se omega masne kiseline nalaze u obliku fosfolipida. Fosfolipidna formula nalazi se i u strukturi staničnih membrane stanica. Zbog toga tijelo lakše prepozna i iskoristi krill ulje.

Krill ulja može dati bolje rezultate od tradicionalne omega-3 koja se dobiva iz ribljeg ulja. Omega-3 iz ulja krila sadrži visoku dozu astaksantina koji je bogat izvor antioksidansa.

Amarant

Amarant je biljka bogata stanolima i skvalenom. Skvalen ima sposobnost smanjenja kolesterola i koncentracije triglicerida. Zrno amaranta, osim što sadrži vrijedne B-vitamine, esencijalne minerale poput kalcija, željeza, kalija, cinka, bakra i mangana, sadrži i bogatstvo proteina s esencijalnim masnim kiselinama.

Pasji trn

Pasji trn je prirodno bogat izvor vitamin (15 puta više vitamin C nego u naranči), karotenoida i flavonoida. Sadrži antioksidanse koji usporavaju procese starenja i poboljšavaju izgled kože. Za pasji trn se smatra da usporava homeostazu kolesterola i regulira krvni tlak jer je bogat izvor nezasićene omega-7 palmitoleinske kiseline. Pomaže u smanjenju lošeg LDL kolesterola i povećanju HDL kolesterola u arterijama.


Zašto kril ulja

  • Brža i lakša apsorpcija od ribljeg ulja
  • Bez ribljeg zadaha i refluksa
  • Najčišći izvor morske omega-3 na svijetu
  • 100% prirodan
  • Ulovljen na ekološki održivi način

Eko ulov krill račića

Kril ulje proizvodi se patentiranom tehnologijom eko ulova kako bi se smanjilo narušavanje prirodne faune. Kako bi se kvaliteta ulja sačuvala, nakon pažljivog ulova slijedi instantni proces proizvodnje. Dobavljač krill ulja za TIENS Kardi nagrađen je certifikatom Marine Stewardship Council za doprinos očuvanju prirode i znanstvenom istraživanju.

Osvrt uglednog znanstvenika dr. Shenghana možete pročitati na našem blogu.

Pogledajte još: Kordiceps | Kardi Junior

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr