KARDI JUNIOR
Kardi Junior u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

291,00kn


(do 6 rata)


TIENS Kardi Junior je idealan proizvod za djecu i odrasle. Ukusni gumeni medvjedići s uljem krila su čisti i prirodni izvor Omega 3-masnih kiselina. Gumeni bomboni s okusom naranče i maline su 100% priordne bez dodanih konzervansa. Prirodno jarko crvena boja dolazi od astaksantina, najjačeg prirodnog antioksidansa današnjice.


Sastojci

DHA i EPA – dvije esencijalne masne kiseline u Omega-3, ključne su za razvoj djeteta. Imaju važne dobrobiti za zdravlje kao što su: podrška kognitivnim sposobnostima, razvoju mozga I vid te podrška razvoju zdravog srca. Imaju ulogu u izgradnji novih stanica, zadržavajući njihovu membranu elastičnom i zaštitno.

TIENS Ulje Krila ima dobiva se iz antarktičkog krila, koji je najčišći izvor Omege-3 na svijetu. kako bi zadržali visoku kvalitetu krila, njegovo izlovljavanje je kontrolirano te se dalje vrlo pažljivo procesuira do proizvodnje.

Jedinstvenost krill ulja je ta da su u njemu Omega-3 masne kiseline u obliku fosfolipida. Fosfolipidi sudjeluju u izgradnji struktura staničnih membrane u našem tijelu. Kril ulje naše tijelo lagano prepoznaje u vrlo brzo usvaja. Kril ulje također sadrži visoki udio astaksantina, koji je poznat kao jedan od najjačih prirodnih antioksidansa na svijetu. Astaksantin je također poznat po tome što ima mogućnost prolaska kroz moždanu cirkulaciju i kroz cirkulaciju retine, gdje igra važnu funkcionalnu ulogu.


Djelovanje

  • DHA doprinosi boljem vidu, te boljoj funkciji mozga
  • EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca

Doziranje

Požvakati 1-2 bombona na dan.

Upozorenje

Ne preporučuje se djeci alergičnoj na morsku hranu i ostale sastojke u proizvodu.

Dodatne informacije o proizvodu

Dodatak prehrani za djecu iznad 3 godine starosti, omogućava izvor Omega-3 masnih kiselina u ugodnom obliku gumenih bombona. 100% prirodni sastojci, boje i okusi. Preporučuje se djeci predškolske i školske dobi, a specijalno u period intenzivnog rasta i razvoja mentalnih sposobnosti te fizičke aktivnosti i učenja.


Pogledajte još: Kardi | Kardi

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr