MAGNEZIJEV KLORID
Magnezijev klorid u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

129,00kn


(do 6 rata)


Simptomi nedostatka magnezijevog klorida:

Bolesti povezane sa nedostatkom magnezija ili magnezij klorida:
Visok krvni tlak i druge kardiovaskularne bolesti, kvar bubrega i jetre, migrene, multipleskleroze, tumora, Alzheimerova bolest. Nedostatak magnezija često rezultira infekcije, gljivične i bakterijske infekcije, predmenstrulani sindrom ( PMS ).
Nedostatak magnezija uzrokuje gubitak apetita, mučninu i umor. Teški nedostatak magnezija uzrokuje kvar živčanog i mišićnog sistema, koji se pokazuje kao utrnulost, grčevi, zapljene i nenormalan rad srca. Ako se ovakva situacija nastavi, rezultira se u hiperkalcemiju ( niska razina kalcija) i himerkalamija ( niska razina kalija ).


Magnezij doprinosi:

  • Održavanju normalnih zubi i kostiju
  • Smanjenju iscrpljenosti i umora
  • Normalnoj funkciji mišića
  • Normalnom funkcioniranju živčanog sustava

Tipično liječenje sportskih ozljeda uključuje masažu, ritmičke pokrete ( harmonično ) i istezanje, artikulatorne i manipulativne tehnike. Naglasak je stavljen na povećanje opsega pokreta, smanjenje napetosti mišića i poboljšanje cirkulacije u krvnim žilama i limfnom sustavu. Učinak toga je smanjenje oteklina i boli te time poboljšavanje procesa samoiscjeljenja.

Magnezijevo ulje može se primjenjivati direktno na upaljena područja. Terapija transdermalnim magnezijem nudi značajan napredak u sportskoj medicini. Treneri mogu sada liječiti ozljede, spriječiti ih i povećati performanse sportaša, sve u isto vrijeme. Mineralna terapija transdermalnim magnezij kloridom poboljšava oporavak od sportske aktivnosti ili ozljeda. To smanjuje bol i upalu dok istovremeno ubrzava obnavaljanje tkiva. Lokalna primjena magnezij klorida povećava fleksibilnost, što pomaže izbjegavanju ozljeda. To također povećava snagu i izdržljivost.
Magnezij klorid kad se primjenjuje direktno na kožu, apsorbira se preko kože i ima skoro trenutni utjecaj na bol.
Prilikom izvođenja tretmana akupresura i masaža u sklopu Body Vital health centra koristimo Be Natur Magnezijev Klorid kako bi pridonjeli na kvaliteti samog tretmana i postigli brži i bolji rezultat oporavka tijela.

Preporučena dnevna doza

60 kapi (odgovara 25 špricanja)

Dnevna doza (60 kapi) sadrži:

165 mg magnezija (55% preporučenog unosa)

Sastojci

Magnezijev klorid u demineraliziranoj vodi.

Način primjene

Ukapati u sok, juhu, vodu do 60 kapi magnezijevog klorida ili našpricati na kožu trbuha, ispod pazuha ili stopala.

Sadržaj

100ml


Pročitajte više o proivodu na našem blogu.Pogledajte još: Kalcij | Spirulina | Cink | Fizzy (Magnezij) | Flexi | Vision

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr