MULTIFUNKCIONALNI APARAT ZA GLAVU I TIJELO
Multifunckionalni aparat za glavu i tijelo u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

1.260,00kn

882,00kn


(do 6 rata)


TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA U SURADNJI S MODERNOM PRENOSIVOM TEHNOLOGIJOM ZA BOLJE ZDRAVLJE, RAVNOTEŽU I VITALNOST


Naš je aparat najbolja kombinacija tradicionalne kineske medicine i moderne, visokopatentirane tehnologije. Otvara nove smjerove u području wellnessa. Dizajniran kao inteligentan mikrokompjuter s jednim čipom. Tiens Multifunkcionalan aparat za masažu glave može izbalansirati naš organizam prilagođavajući električni potencijal tijela kako bi postigao balans i vratio ga na normalne vrijednosti.

Koristeći stimulaciju lasera može stimulirati stanice tijela da prolaze kroz kemijske reakcije koje vode do biološkog pomlađivanja njih samih. Funkcija vibracijske masaže dodatno nudi nježan osjećaj ugode dok se izjednačavaju električni potencijal glave, smanjuje umor i poboljšava memoriju.


STIMULACIJA LASEROM

Tiens Multifunkcionalni aparat za masažu glave sadrži nisko-intenzivni laser ( 650 nanometara velne duljine i snage od 5 milivata) sa širokim biološkim efektom koji stimulira aktivnost stanica u tijelu i omogućava da pravilno reagiraju na kemijske procese u tijelu i tako jačaju prirodni obrambeni sustav tijela


PREVENIRA OPADANJE KOSE I ĆELAVOST

Nisko-intenzivno zračenje lasera na skalp može vidljivo poboljšati kapacitet regeneracije krvi kapilara i kolagenih vlakna, poboljšati metaboličke procese u matičnim stanicama folikula kose. Na taj način kosa se obnavlja i smanjujete opadanje.

ZAŠTITA ZDRAVLJA MASAŽOM

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini i njihovom znanju o meridijanima i kolateralnim kanalima, masažom akupunkturnih točaka na glavi, laganim i nježnim češljanjem aparat može učinkovito ublažiti vrtoglavice i umor uzorkovan pretjeranim razmišljanjem, smanjiti umor mozga, poboljšati pamćenje, potaknuti moždane vijuge te olakšati zatezanja i neugode u mišićima.

REGULACIJA BIOELEKTRICITETA

Tiens Multifunkcionalni aparat za glavu može sigurno, brzo i jednostavno vratiti električni potencijal u ravnotežu. Princip djelovanja je prilagodba električnog potencijala oštećenih stanica koristeći bioelektrične principe, kako bi posložila bioelektričnu ravnotežu u tijelu.

REGULACIJA PROTOKA KRVI

Korištenjem kombinacije funkcije masažera, električni potencijal stanica se regulira i vraća u zdravo stanje. S ugrađenim specijalnim metalnim krugom koji se aktivira prilikom zatvaranja strujnog kruga ljudskog tijela povećava se negativni naboj koji brzi regulira i vraća ga u normalu.
Tiens Multifunkcionalni masažer za glavu nema funkciju samo regulacije protoka krvi, on također može utjecati na balans meridijana te Yin i Yanga u tijelu te poboljšati opće stanje organizma.

Dobrobiti

  • Balansira cirkulaciju
  • Prevenira disbalans stanica u tijelu
  • Poboljšava metabolizam folikula kose, stanica i vlasišta općenito
  • Potiče regeneraciju kose i ublažava opadanje kose
  • Ublažava glavobolju
  • Poboljšava regenerativne kapacitete krvnih kapilara i vlakana kolagena

Pogledajte video o ovom proizvodu.

Pogledajte još: Regulator krvnog tlaka | Jastuk zdravlja | Madrac Zdravlja


Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr