PROČIŠČIVAĆ VOĆA I POVRĆA (OZONATOR)
Pročišćivač voća i povrća u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

2.434,00kn

1.947,20kn


(do 6 rata)


Ozon O3

Ozon je snažna oksidativna supstanca, koja može brzo ukloniti biološke strukture bakterija, virusa i ostalih mikroorganizma i ne dozvoljava njihovu egzistenciju. Treća čestica atoma uzrokuje visoku reakciju plina- lako reagira s česticama prljavštine poput neugodnih mirisa, bakterija, virusa, plijesni i gljivica. Rastavlja ih na manje neštetne čestice.

Ozon je 50 puta učinkovitiji i 3000 puta brži u baktericidnom djelovanju od klorina. Čak i male koncentracije ozona uzrokuju smrt spora i preveniraju njihovu daljnju proliferaciju. Ozon uzrokuje dekompoziciju ugljikovih spojeva koji se mogu naći u spojevima raznih otapala, organskih lakova, ljepila, itd.. Ozon neutralizira mirise i štetne utjecaje koje on ima na ljude i životinje. Štoviše, ozon ima bolji efekt na sterilizaciju kroz vodu. Korištenjem ozona neće se stvarati štetni nusprodukti u vodi, hrani i na kuhinjskom priboru, što čini ozon superiornijim nad ostalim fungicidima.

Proizvodi koje najčešće jedemo, voće, povrće, riža, meso i morska hrana onečišćeni su pesticidima, gnojivima i ostalim štetnim tvarima. Iako kratkoročno neće izazvati nikakve simptome, dugotrajnijom konzumacijom oslabit će naš imunosni sustav, oštetiti naše zdravlje, pa čak i ono naših potomaka. Novo uređene kuće mogu biti pune formaldehida i ostalih štetnih plinova. Kuhinjski pribor, hranilice za djecu i igračke najčešći su medij za razvoj bakterija. Suočeni sa svim tim štetnim utjecajima, počeli smo brinuti o tome kako živjeti zdravo i sigurno.

Dobrobiti

  • Ubija bakterije i eliminira pesticide s povrća, voća i mesa, poboljšava kvalitetu i okus, produžuje trajanje i svježinu hrane
  • Čisti i oksigenira vodu čineći je podatnijom i omogućavajući tijelu bolju apsorpciju
  • Čisti i dezinficira zrak od bakterija, gljivica i njihovih spora, sterilizira suđe, bočice, ručnike, odjeću
  • Eliminira ( ne prikriva) organske i anorganske mirise uključujući dim od cigareta, vatre i životinjskih mirisa

Veća količina ispuštanja ozona

Nova generacija DiCHO Pročišćivača voća i povrća može duplo povećati emisiju ozona po jedinici, dajući bolje rezultate sterilizacije.

Moderan dizajn

Pravokutnog izgleda, crno-bijele pozadine, velikog LCD displeja s četiri opcije-voće, povrće, posuđe i meso. Kao i mogućnost ručnog podešavanja vremena rada do 60 min. Skrivena kabina za pohranu je savršeno rješenje – svi potrebni dodaci mogu biti pohranjeni uredno.

Unaprijeđeni oblik kamena

Veći kamen za ozoniranje može proizvesti puno više ozona kroz isti vremenski period, što rezultira uravnoteženijom i bržom dezinfekcijom.

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr