VISION
Vision u ponudi Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

315,00kn


(do 6 rata)


Sve dok su oči u dobroj formi, ne treba im pretjerana njega jer se same odlično čiste, navlažuju i regeneriraju. No, ipak ih često naprežemo preko njihovih mogućnosti. Tada one postanu crvene, suhe ili naprotiv – pretjerano vodenaste. Ovo nije samo razlog za nelagodu, već u većini slučajeva vodi ozbiljnijim bolestima. Dodatno, nakon navršenih 4 0 godina, počinju se pojavljivati prvi znakovi starenja. Zbog otvrdnuća leća, oči postepeno gube svoj fokus, što je zapravo mogućnost da se vide predmeti s različitih udaljenosti. Ovaj proces je neizbježan, ali se zato može odgoditi hraneći tijelo s pravilnim sastojcima. TIENS Vision sadrži vitamine (E, B2, beta-karotene), minerale (selenij, cink, bakar), jake antioksidanse (Goji bobice, borovnica) i bilje (afrički neven) koji imaju snažan učinak na oči. Najvažniji sastojak – Goji bobice se koriste već tisućama godina u tradicionalnoj kineskoj medicini. Kinezi vjeruju da ovo nevjerojatno voće osigurava dugovječnost. One su poznate po svojim učincima na pomlađivanju, podizanju imuniteta te poboljšanju vida. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, Goji bobice također imaju zdrav učinak na jetru i bubrege. Također u kineskoj medicini jetra je snažno povezana s očima.


Sastojci

Ovaj dodatak sadrži Goji bobice, jedne od najsnažnijih antioksidansa. Također sadrže 18 različitih aminokiselina, vitamin C, B vitamin, nezasićene masne kiseline, mikro- i makro-elemente i flavonoide. Kada se priča o njihovoj hranjivoj vrijednosti, one spadaju u jedne od najhranjivijih voća na svijetu. Dodatno, Goji bobice su prirodan izvor zeaksantina. Zajedno s luteinom i poznatim beta-karotenom (provitamin A) zeaksantin je spoj koji se klasificira kao karotenoid. Karotenoidi su organski biljni pigmenti čija prisutnost u ljudskom organizmu u potpunosti ovisi o njihovom unosu. Mi nemamo kapacitet da bi ih sami proizveli. Lutein i zeaksantin daju mnogim biljkama – voću, povrću, cvijeću – njihovu narančasto-žutu boju. U ljudskom organizmu imaju dvije važne uloge: neutraliziraju slobodne radikale i djeluju kao žuti filter koji apsorbira štetne ultraljubičaste zrake (UV). Oni predstavljaju prirodne sunčane naočale štiteći osjetljivo, središnje područje mrežnice – zvano makula ili žuta pjega.
TIENS vision također sadrži ekstrakt borovnice. Borovnica sadrži snažne antioksidanse te dodatno umiruje oči. Zauzvrat, ekstrakt afričkog nevena, kao što pokazuju moderne znanstvene studije, sadrži mnogobrojne sastojke koji mogu spriječiti sindrom suhih oči te konjunktivitis.
Preparat također sadrži bakar, selenij, vitamin E i vitamin B1.


Djelovanje

  • Poboljšan vid
  • Ublažava umor očiju, pomažu ublažiti simptome suhoće očiju i konjunktivitisa
  • Mogu pomoći pri odgađanju procesa starenja očiju,
  • Snižava rizik pojave makularne degeneracije vezane uz starost, katarakte (mrene) i retinitis, pigmentoze

Doziranje

1 tableta na dan.

Preporuka

Preparat se naročito preporučuje osobama koje mogu osjetiti nelagodu zbog pretjeranog rada za računalom, gledanja televizije ili čitanja. Za ljude koji žele zaštiti svoj vid i smanjiti zamor očiju. Svatko to želi zaštiti svoje oči od dobre promjene. Za one koje pate od nelagoda očiju bilo koje vrste, kao što su crvenilo i suhoća.

Sadržaj

30 tableta


Pogledajte još: Kalcij | Spirulina | Fizzy (Magnezij) | Flexi | Cink | Magnezijev klorid

Korisni linkoviAdresa

Ulica Josipa Vogrinca 12, 10 000 Zagreb

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr