TIM

Miljenko Horvat


Mladen Horvat

Osnivač i voditelj studija Body Vital je Miljenko Horvat. Prethodno radno iskustvo sastoji se od rada u Centru kineske masaže (terapeut maser) i E Rejuvenation centru (spine i energy expert). Završava edukaciju kineske masaže, antistres tretmana, refleksologije, kineske akupresure lica, Energy experta i Spine Experta.

Kroz svakodnevni rad i kontakt s klijentima prati njihovo stanje nakon tretmana. Pridodaje se važnost individualiziranog pristupa svakom klijentu, njegovog trenutnog stanja i ostvarenog rezultata. Ovo nije samo posao već i životni moto i stav doprinosu boljitka za boljitak šireg društva.

Stalna potraga i želja za usavršavanjem dovodi do nove edukacije Rain dropa, Yung living. U tijeku i planu je nastavak stručnog usavršavanja akupresurnih tehnika, te svakodnevni napredak u radu s klijentima.

Uz osmjeh, stisak ruke i pozitivnu energiju ugodnog prostora salona ovdje smo za Vas da provedete vrijeme koje je rezervirano samo za Vas i Vašu dobrobit. Bazno kroz godinu radi u studiju Body Vital Zagreb, ljetne mjesece u studiju plaže Coral Beach Babin Kuk u Dubrovniku te uskoro i europski gradovi, Beč, Graz...


Veselimo se Vašem posjetu,
Vaš Miljenko Horvat

TRETMANI PRILAGOĐENI PRVENSTVENO VAMA

Rezervacija

Korisni linkoviAdresa

Coral Beach Club Dubrovnik

Ul. Ivana pl. Zajca 30

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr