TRETMANI

AKUPRESURNA MASAŽA

Akupresurna masaža i tretman Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

BASIC - 30min | STANDARD - 45min | INTENSIVE - 60min

Uključuje jedinstveni spoj tehnika pomoću kojih se tretiraju 32 glavna meridijana isprepletena duž cijele kralježnice, a koji su direktno povezani sa svakim pojedinim organom u tijelu. Svaka bol u vašem tijelu znak je da su organi energetski blokirani, a zanemarivanjem te boli dolazi do stvarne fizičke bolesti organa. Tretiranjem meridijana, stimuliraju se i otklanjaju sve blokade duž kralježnice, što dovodi do uspostavljanja ponovne ravnoteže energetskog sustava svih stanica i organa u vašem tijelu, odnosno njihova ozdravljenja. To je inovativna metoda koja se velikim dijelom naslanja na znanja iz tradicionalne kineske medicine, a nastala je sinergijom dugogodišnjeg stjecanja praktičnih znanja i edukacije iz više područja prirodnog zdravlja. Tretman se radi preko plahte i osoba može biti i obučena za vrijeme tretiranja. Pročitajte više na našem blogu

ANTISTRESS MASAŽA TIJELA

Antistress tretman Centra za masažu Body Vital u Zagrebu

STANDARD - 90min | INTENSIVE - 120min

Tretman cijelog tijela kombinacijom detaljne masaže, kineskom akupesurom lica te refleskologijom stopala. Uz bolju cirkulaciju rješava napetosti i nakupljeni stres u vratu, leđima te svim bolnim dijelovima tijela. Tretman se prilagođava individualno svakom klijentu po intenzitetu i naglašenosti tretiranja pojedninog dijela tijela.

ROYAL ANTISTRES TRETMAN (NOVO!)

Royal antistress tretman Centra za masažu Body Vital u Zagrebu. Masaža cijelog tijela i lica.

STANDARD - 90min | INTENSIVE - 120min

Kombinacija detaljne antistres masaže cjelog tijela uz akupresuru lica i dodatnom tretiranju kože lica biranom ljekovitom maskom te refleksologijom stopala svakom klijentu pruža vrhunski doživljaj opuštanja pravog luksuznog wellness programa. klijentu pruža vrhunski doživljaj opuštanja pravog luksuznog wellness programa.

RAIN DROP (YOUNG LIVING)

Raindrop tretman (Young living) Centra za masažu Body Vital Zagreb

Rain drop tehnika je moćni, neinvazivni alat pomoći tijelu u ispravljanju pogrešaka u zakrivljenosti kralježnice. Rain drop tehnika koristi niz eteričnih ulja koja potiču poboljšanje imuniteta, podupiru prirodnu obranu tijela, kao i krvožilnog, dišnog sustava, endokrilnog, probavnog, živčanog i drugih tjelesnih sustava, pomažu kod opuštanja i upravljanju stresa i pospješuju cjelokupno zdravlje, vitalnost i dugovječnost. Ova ulja djeluju kao antioksidanti, potiću poboljšanje raspoloženja i djeluju kao antiseptik stvarajući nepovoljan okoliš za štetne viruse i bakterije koje mogu spavati zimski san u tijelu. Za više informacija o tretmanu, preuzmite brošuru

MASAŽA TIJELA

Klasična i sportska masaža Centra za masažu Body Vital Zagreb

KLASIČNA MASAŽA

Za sve one koji žele detaljnu masažu a opet slabijim intenzitetom. Pogodna za opuštanje i smanjenje stresa. Potiće se poboljšanje cirkulacije kako u površinskim slojevima tako i u potkožnom tkivu i mišićima uz bolju opskrbu organa kisikom i hranjivim tvarima.

PARCIJALNA - 30min, 45min | CIJELO TIJELO - 60min

SPORTSKA MASAŽA

Tehnika koja se služi manipulacijom tjelesnih tkiva u svrhu omekšavanja tkiva, opuštanju mišića i izbacivanja mliječne kiseline iz mišića, a krajnji cilj je postizanje duboke dekontrakcije, tj.opuštanje mišića, duboka relaksacija i poboljšanje cirkulacije. Izvodi se polaganim, dubokim pritiskom, te je kombinirana akupresurom i pritiscima na trigger točke, čime pojačavamo opuštanje mišića i djelovanje masaže.

PARCIJALNA - 30min, 45min | CIJELO TIJELO - 60min

MASAŽA U STOLCU

Korporativna masaža i masaža u stolcu Centra za masažu Body Vital Zagreb

TRAJANJE TRETMANA: 20 - 30 minuta

Ova masaža izvodi se u posebno izrađenoj i dizajniranoj stolici za masažu. Klijent je odjeven i nalazi se u ugodnom položaju koji dopušta rasterećenje mišića. Ne upotrebljavaju se ulja za masažu već se hvatovi izvode preko odjeće. Koriste se kombinacija tehnika akupresure, masaže, istezanja i magnetoterapije. Tretman se izvodi u našem prostoru salona, u nekoj tvrtci- korporaciji ( Kopoativna masaža) ili u sklopu nekog događaja, eventa, proslave, sajma (Event masaža). Pročitajte više na našem blogu.

MASAŽA GLAVE I VRATA

TRAJANJE TRETMANA: 15 minuta

Masaža lica poboljšava mikrocirklaciju kože, potiće stvaranje kolagena, otklanja duboke napetosti u mišićima lica te otklanja stres. Masažom tjemena i glave postiže se duboko opuštanje i ugoda.

Izaberite vhunsku masažu i akupresuru lica i uljepšajte svoj dan u 15 min.

MASAŽA STOPALA

TRAJANJE TRETMANA: 15 minuta

Masažom stopala otklanja umor i napetost u stopalima. Pritiskom na reflekološke točke stimuliramo sve organe u tijelu na bolju funkciju.

Izaberite vhunsku masažu i refleksologiju stopala i uljepšajte svoj dan u 15 min.

ANTI-AGING MASAŽA LICA I VRATA S POMLAĐUJUĆOM MASKOM

TRAJANJE TRETMANA: 15 minuta

Opuštajući tretman lica koji uključuje masažu i akupresuru lica i hranjivu svilenu hidratantnu masku za lice. Hladan efekt osvježit će vašu kožu nakon izlaganja suncu te ostaviti mekan i hidratiziran osjećaj cijeli dan.

TRETMANI PRILAGOĐENI PRVENSTVENO VAMA

Rezervacija

Korisni linkoviAdresa

Coral Beach Club Dubrovnik

Ul. Ivana pl. Zajca 30

Mobitel

+385 98 9402 308

Email

info@bodyvital.hr