Body Vital - vrhunska akupresurna masaža Zagreb

11. ožujka 2017.
O samom Centru za masažu Body Vital u Zagrebu
Cilj Body Vitala je u potpunosti prilagoditi i pružiti idealnu tehniku tretmana te pomoći svakom klijentu oko odabira tretmana koji će najbolje olakšati bol i napetost.

Edukativni pristup informiranja o prirodim preparatima i terapijama (Tiens) visokokvalitetnih proizvoda koji su uravnoteženi spoj tradicionalne kineske medicine i tehnologije. Tradicionalna kineska medicina smatra kako je tijelo jedinstvena cjelina – duhovno, mentalno, emocionalno i fizički te da su svi ti dijelovi međusobno povezani i međusobno ovisni. Ona vjeruje u balansiranje tijela kao cjeline, a ne liječenju pojedinih dijelova i fokusira se na prevenciju, a ne na samu bolest.

Osnivač studija je Miljenko Horvat. Predhodno radno iskustvo sastoji se od rada u Centru kineske masaže (terapeut maser) i E Rejuvenation centru (spine i energy expert). Završava edukaciju kineske masaže, antistres tretmana, refleksologije, kineske akupresure lica, Energy experta i Spine Experta.

Stalna potraga i želja za usavršavanjem dovodi do nove edukacije Rain drop , Young living. U tijeku i planu je nastavak stručnog usavršavanja akupresurnih tehnika, te svakodnevni napredak u radu s klijentima. Uz osmjeh, stisak ruke i pozitivnu energiju ugodnog prostora salona, Miljenko je tu za Vas da provedete vrijeme koje je rezervirano samo za Vas i Vaš boljitak.


Doživite osobno brojne pogodnosti za Vas:

 • dolazak po zakazanom terminu unaprijed te nema čekanja, Vaše vrijeme za tretman posvećen je samo Vama
 • svaki klijent je sam u salonu, te uživa potpunu diskreciju i privatnost
 • individualno savjetovanje i pristup tretmanu za svakog klijenta
 • terapeut s velikim iskustvom u raznim tehnikama masaža
 • miran, tih i visoko higijenski prostor
 • mogućnost tuširanja prije i poslije tretmana
 • koriste se prirodna i organska ulja
 • svi preparati su visoke kvalitete i ne izazivaju alergijske reakcije
 • osigurano parkirno mjesto
 • blizina tramvajske stanice STAGLIŠĆE (tram. br. 5 i 17)
 • uz tretman ispobajte organske čajeve te ostale prirodne preparate u ponudi

Tretmani pomažu kod napetosti mišića, išijasa, kroničnih bolova, bolova u leđima, napetosti u vratu i ramenima. U mirnom i opuštenom ambijentu riješite se glavobolje, nesanice, poboljšajte te svoju cirkulaciju. Potaknite mladenački izgled i poboljšajte svoju energiju za svakodnevni rad. Dozvolite si trenutke samo za sebe i svoje poboljšanje zdravlja. Terapeut će u dijalogu sa Vama pronaći odgovarajuću terapiju kao pravo rješenje. Oporavite se od napora i započnite dan u stvaranju novih izazova. Kontaktirajte nas s povjerenjem i slobodno pitajte sve što Vas zanima. Na našem blogu pronađite mnogobrojne autorske i stručne tekstove kako unaprijediti zdravlje, te se informirajte na koji način Vam pomaže masaža.